Toe aan een (nieuwe) website?

De ware passie van WSDEV is het bouwen van websites. Wij zijn daarom ook erg blij dat wij mogelijk uw bedrijf mogen vertegenwoordigen voor het creeeren van een website. Maar voor dat uw nieuwe website online staat, gaan hier enkele stappen aan vooraf die wij graag aan u willen voorleggen.

1. Kennismaking

Even voorstellen... Wie bent u?
Onder het genot van een goed kop koffie praten we over uw wensen. Wij hechten waarde aan een goede relatie en leren je graag kennen voordat we aan de slag gaan met uw product. We stellen de vraag achter de vraag vast: misschien wilt u een nieuwe website laten bouwen of volstaat het aanpassen van uw huidige website. Een nieuwe huisstijl, scherpere teksten? Samen komen we erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

2. Vrijblijvende offerte

Een offerte op maat
Om er zeker van te zijn dat u niet te veel betaalt leveren we een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte op. Wij zullen de offerte samen met u bespreken en beantwoord al uw mogelijke vragen. Als het er gedurende de uitvoering van het project naar uitziet dat er sprake zal zijn van onvoorziene/ extra kosten nemen wij uiteraard vroegtijdig contact met u op. Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte wordt er een projectplan opgesteld.

3. Kick-off meeting

Interview? check! Plan? check!
Tijdens de kick‐off meeng bespreken we of wij uw wensen goed hebben begrepen. Dit stellen we vast in ons projectplan. Nadat u hiermee akkoord bent gegaan is het tijd om te gaan werken aan je nieuwe, digitale uiting.

4. Wij gaan de slag

Ready, set, go!
We starten met het bouwen van uw perfecte website.
  • Ontwerpen
  • Webteksten (her)schrijven
  • Afbeeldingen vervaardigen
  • Website bouwen
  • Website testen

5. preview en afrondende fase

Bijna klaar voor lancering!
Zodra ons team 100% tevreden is met het tussentijdse resultaat van uw website, krijgt u een eerste preview te zien. Dit is het moment waarop u uitgebreid de kans hebt om feedback te leveren op ons werk. De verkregen feedback nemen wij uiteraard mee in de eindrealisae, zodat uw website aan geen enkele manier onderdoet aan je verwachngen en u met trots uw nieuwe website aan uw klanten en bezoekers kunt laten zien!

6. Opleveren

Het moment is daar..
Nu de website klaar is, gaat hij op uw teken online. Wij hosten uw website bij een ISO gecertificeerd partnerbedrijf en ontstressen u van alle complexe webmail en ‐hosting instellingen. Gefeliciteerd! Uw website staat online! Hoe nu verder?

7. Onderhoudsplan

Bescherm je website tegen derden
Het onderhouden van uw website is uitermate belangrijk. Dit zorgt ervoor dat uw website veilig en goed blijft werken. Dagelijks worden er ontwikkelingen gedaan om de beste kwaliteit te bieden aan de gebruikers. Gebruikt u een oude versie van de CMS of verouderde plugins, dan heeft u de kans dat uw website niet goed genoeg beschermd is tegen buitenstaanders. Wij stellen een onderhoudsplan voor u op zodat u ook hier geen zorgen over hoeft te maken.

8. Back to work

Doe waar u goed in bent
Uw website is in de lucht, u trekt bezoekers en uw online zichtbaarheid is spot on. U kunt zich focussen op waar u goed in bent: Uw bedrijf. Cheers op een geslaagde samenwerking!